Genel

Mamut Performances 2017

MAMUT PERFORMANCES, April 27-30, 2017

NASILSIN?

We are happy to announce the continuation of the performance program “Did you notice the performance?, started at Mamut Art Project last year with collaboration of Space Debris and Performistanbul. This year the program will take place as “Mamut Performances” during Mamut Art Project between the dates April 26th to 30th , 2017 with a designated area of its own. We are excited to carry out our program with the curation of Seyhan Musaoğlu and Simge Burhanoğlu once again.
This year’s program “Nasılsın?” (“How are you?”) will examine what lies beneath this ordinary question we use every day through the art of performance.

We hope to breathe, feel, live and to be lived together and to mutually reform with the experience we will create together.

Artists: Kıvılcım Akay, Merve Akyel, Öykü Aras-Ece Bayram,  Hatice Çöklü, Leman Sevda Darıcıoğlu, Deniz İkizler, Gizem Karakaş, Akif Karayel, Sevil Kaynak, Alireza Mozafary, Gamze Öztürk, Merve Özyılmaz, Sinem Sayar, Yağmur Taçar, Dila Yumurtacı

Curators: Simge Burhanoğlu ve Seyhan Musaoğlu

Performance Schedule

April 27th 2017, Thursday:

Sinem Sayar

Phosphorus Collars

13:30 – 15:30, 2 hours

Öykü Aras & Ece Bayram

zba hağ

16:20-16:40, 20 minutes

Deniz İkizler

Distance

17:30-18:30, 1 hour

April 28th 2017, Friday:

Akif Karayel

Soul Crack

15:30-16:00, 30 minutes

Sevil Kaynak

Despair

17:30-19:30, 2 hours

Merve Akyel

And you?

16:00-19:00, 3 hours, mobile

April 29th 2017, Saturday:

Gizem Karakaş

Discernment

11:30-14:30, 3 hours

Kıvılcım Akay

Invitation

15:30-16:30, 1 hour

Alireza Amin Mozafari

War has become your other name

17:00-17:40, 40 minutes

Yağmur Taçar

Inside Out

18:30-19:30, 1 hour

Hatice Çöklü

Guten Morgen Mayistero (Good Morning Master)

16:20 – 17:00, 45 minutes, mobile

April 30th 2017, Sunday

Gamze Öztürk

Trace of Label

11:00-14:00, 3 hours

Dila Yumurtacı

Transcending the Senses

14:30-16:30, 2 hours

Leman Sevda Darıcıoğlu

Contour

17:00-19:00, 2 hours

Leave a Reply